- Riv mozzarella i en bunke. Häll på vispgrädden och vispa ordntligt. Smaksätt med flingsalt och olivolja. Låt stå till sig i kylen 1 h
- Bred cremefraiche och riven parmesan på tarten. Lägg in 250 ° i 4 minuter
- Lägg stracciatella mortadella pistagenötter och basilika på tarten. Ringla olivolja och salta med lite flingsalt
Ingredienser
- 1 tarte flambée, Werners
- 3 msk creme fraiche
- 3 msk finriven parmesan
Stracciatella:
- 1 mozzarellaost
- 4 msk vispgrädde
- 3 msk olivolja Montfrin, Werners
- 2 msk Läsösalt
- 4 skivor mortadella
- 4 msk basilikaolja, Werners
- 4 msk pistagenötter, rostade från Werners
- basilikablad
Produkter i Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”