- Riv mozzarella i en bunke. Häll på vispgrädden och vispa ordntligt. Smaksätt med flingsalt och olivolja. Låt stå till sig i kylen 1 h
 - Bred cremefraiche och riven parmesan på tarten. Lägg in 250 ° i 4 minuter
 - Lägg stracciatella mortadella pistagenötter och basilika på tarten. Ringla olivolja och salta med lite flingsalt
 
Ingredienser
- 1 tarte flambée, Werners
 - 3 msk creme fraiche
 - 3 msk finriven parmesan
 
Stracciatella:
- 1 mozzarellaost
 - 4 msk vispgrädde
 - 3 msk olivolja Montfrin, Werners
 - 2 msk Läsösalt
 
- 4 skivor mortadella
 - 4 msk basilikaolja, Werners
 - 4 msk pistagenötter, rostade från Werners
 - basilikablad
 
Produkter i Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter
 Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”