Gör så här:
- Fördela crème fraiche över bottnarna.
- Gå över med lite nymald svartpeppar från kvarn
- Toppa med riven parmesan och grädda av i 250°C ugn ca 4-5min.
Vid servering
- Grovhacka hasselnötterna och fördela ut över tarterna.
- Hyvla och fördela ut tryffel.
- Toppa med finskuren lök.
- Riv över parmesan.
- Avsluta med olivolja och flingsalt
Ingredienser
4 port Tarte flambé
- 4 st tarte flambé bottnar, artnr. 42108
- 2 dl creme fraiche 32%
- 2 dl riven parmesan
- svartpeppar
- 80g rostade hasselnötter från Piemonte artnr. 45110
- 40 g färsk tryffel
- parmesanost
- flingsalt, Läsö
Produkter i Tarte flamé med färsk tryffel, rostade hasselnötter och parmesan
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”