- Ställ ut skalen och stansa halloninserts med en stans som är 4 cm.
- Mixa socker med maizena.
- Koka upp havremjölken och vispa i socker och maizena.
- Sjud tills krämen tjocknar.
- Hacka Amatikan något och sila över krämen.
- Mixa med stavmixer till slät kräm.
- Vispa upp kokosgrädden och när chokladen är 35 grader så blanda ihop den till en mousse.
- Spritsa i skalen och kyl.
- Toppa sedan med färska bär, rostad kokos, rostade nötter och servera som tillbehör i en dessert eller som något gott till kaffet.
Ingredienser
- 24 st tarteskal, La Rose Noire vegan 5 cm
- 1/2 st fruit inserts hallon, Sicoly
- 15 g maizena
- 35 g socker
- 440 g havremjölk 14%
- 800 g Amatika 46% Valrhona
- 600 g kokosgrädde 17%