Vaniljfudge med Valrhona Ivoire

    Av Werners Gourmetservice

    Ska ni göra en riktigt bra vaniljfudge, gör den här! Grymt god, bara smälter i munnen!

    1. Koka upp grädde, socker, sirap och vaniljstång till 125°C.
    2. Tillsätt smör och låt svalna något innan du lägger i den vita chokladen.
    3. Häll fudgen i en lämplig form och låt stå i rumstemperatur över natten. Skär i fina kuber och sen är det bara att hugga i.

    Ingredienser

    • 5 dl grädde
    • 500 g socker
    • 4 dl ljus sirap
    • 1 vaniljstång

    Tillsätt

    • 125 g smör
    • 250 g vit Ivoire choklad, Valrhona

    Produkter i Vaniljfudge med Valrhona Ivoire

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”