Vispat rapssmör med citron

    Av Werners Gourmetservice

    Nötigt och friskt smör. Lika gott till lättkokta primörer på sommaren som till vörtsmörgåsen i juletid. Även gott till brödserveringen.

    1. Vispa samman rumsvarmt smör, brynt smör, citronjuice och zest.
    2. Tillsätt rapsoljan lite i taget och vispa tills blandningen emulgerat och fått luftig och krämig konsistens.
    3. Smaka av med salt och peppar.

    Ingredienser

    • 150 g smör, rumsvarmt
    • 50 g brynt smör, avsvalnat och utan bottensats
    • 0,5 dl rapsolja, kallpressad
    • 2 tsk citronzest
    • 1 msk citronjuice
    • salt
    • svartpeppar, tex tellicherry

    Produkter i Vispat rapssmör med citron

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”