Recept
8
recept
← Alla kategorier
Mat och dryck i kombination

Av Matlagerskan
Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn

Av Matlagerskan
Rooibos de Noel-pannacotta med rostad vit choklad och hasselnötter

Av Matlagerskan
Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

Av Matlagerskan
Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac

Av Matlagerskan
Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood

Av Matlagerskan
Voatsaperifery- och rödbetsgravad lax med granbarrsylt på fröknäcke

Av Matlagerskan
Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger

Av Matlagerskan