Recept
8
recept
← Alla kategorier
Mat och dryck i kombination
Av Matlagerskan
Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn
Av Matlagerskan
Rooibos de Noel-pannacotta med rostad vit choklad och hasselnötter
Av Matlagerskan
Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver
Av Matlagerskan
Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac
Av Matlagerskan
Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood
Av Matlagerskan
Voatsaperifery- och rödbetsgravad lax med granbarrsylt på fröknäcke
Av Matlagerskan
Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger
Av Matlagerskan