Werners Värld
255
artiklar

Broschyrer och kataloger
Amatika – växtbaserad choklad från Valrhona

Matnyttigt
Pepparskola

Broschyrer och kataloger
Werners Värld 2024

Broschyrer och kataloger
Valrhona för deli

Utbildning
Tävlingsmatlagning – ett vinnande koncept

Produktnyheter
Nyhet! Spännande asiatiska rätter

Utbildning
Pralinkurs med Fredrik Borgskog

Utbildning
Japansk matlagning med en modern nordisk touch, kurs med Saori Ichihara

Utbildning
Vegan pastry masterclass med Toni Rodríguez

Utbildning
Plated dessert, kurs med Fredrik Borgskog

Nyheter
Nyheter från Werners

Broschyrer och kataloger
Allt om Flaxfiber och andra fibrer från Sosa

Kampanj
Erbjudande till Företagskunder – Gryn och Frön

Kampanj
Erbjudande Frukt och Bär från Sicoly

Produktnyheter
Werners gourmetlådor – den perfekta sommarpresenten

Broschyrer och kataloger
Chocolatree katalog

Utbildning
Valrhona Northern Europe trainings

Utbildning
Kreativt skapande, färg och form, dessertkurs med Annie Hesselstad & Fredrik Borgskog

Utbildning
Snacks, garnityr och tillbehör, kurs med Jimmi Eriksson “FULLBOKAD”

Broschyrer och kataloger
Werners Gourmetservice artiklar hos Mårdskog & Lindkvist

Broschyrer och kataloger
Werners Gourmetservice artiklar hos Menigo

Broschyrer och kataloger
Personliga careér med Valrhonachoklad

Broschyrer och kataloger
Werners Gourmetservice artiklar hos Martin & Servera

Grossist
Werners Gourmetservice artiklar hos Svensk Cater

Utbildning
Sosa online training

Broschyrer och kataloger
Sosa – innovation och inspiration i gastronomins värld

Broschyrer och kataloger
Växtbaserade desserter med Sosa-produkter – recept och inspiration

Broschyrer och kataloger
Påsk 2023 Valrhona

Broschyrer och kataloger
Valrhona Laboratory 2023 – din guide till kreativa recept och smaker

Broschyrer och kataloger
Guanaja P125 Inspirationsbroschyr med recept

Mässor och event
Kvinnor i branschen som vill tävla

Nyheter
Nyheter från Werners

Samarbetspartners
Samarbetspartner – Bocuse dÓr Sweden

Utbildning
Total Kreativitet – det positiva ovetandet, kurs med Stefan Ekengren “FULLBOKAD”

Utbildning
Glass, gelato och tillbehör, kurs med Tony Olsson “FULLBOKAD”

Reportage
Nobelmiddagen 2022

Broschyrer och kataloger
Werners Färg & Smak

Mässor och event
Möt oss på Bak och Chokladfestivalen 11-13 november på Stockholmsmässan

Nyheter
Casa de Hualdo invalda i Hall of Fame

Broschyrer och kataloger
Werners Värld 2023

Utbildning
Plated dessert, kurs med David Vidal “FULLBOKAD”

Valrhona
Amatika 46% – Valrhonas första veganska Grand Cru mjölkchoklad

Utbildning
Tårtor och Bakelser, kurs med Fredrik Borgskog “FULLBOKAD”

Nyheter
Nyheter från Werners

Matnyttigt
Det vietnamesiska köket

Broschyrer och kataloger
Werners dessertvärld

Reportage
Frusna druvor skapar makalös vinäger

Tävling