Uncategorized

    Werners Värld 2022

    Werners_dessertvarld
    Broschyrer och kataloger

    Werners dessertvärld

    Broschyrer och kataloger

    Glass- och sorbertbroschyr

    Utbildning

    Grundkurs desserter med Kristin Åhlander

    Utbildning

    Dessert och petit four kurs med Kasper Kleihs

    Samarbetspartners

    Svenska Konditorlandslaget tävlar i Coupe du Monde de la Patisserie Europe, Paris

    Samarbetspartners

    Werners är stolt samarbetspartner till Bocuse dÓr Sweden

    Uncategorized

    Naturfoam- Nyhet från Sosa som gör luftiga skum

    Nyheter

    Nyheter från Werners

    Matnyttigt

    Bourbonvanilj

    Reportage

    Hett med citrus

    Uncategorized

    Valrhona Oabika

    Broschyrer och kataloger

    Werners höst 2021

    Produktnyheter

    Werners höst och nyheter

    Utbildning

    Sosa online class 7/9

    Utbildning

    Allt du behöver veta om chokladmousse

    Reportage

    Frusna druvor skapar makalös vinäger

    Reportage

    Tiamo tartufo e tiramisù!

    Produktnyheter

    Torkad svamp från Plantin

    Reportage

    Werners sätter smak på svenskt hantverksöl

    Produktnyheter

    Nyhet!

    Produktnyheter

    Nu lanserar vi produkter från Högtorp Gård

    Broschyrer och kataloger

    Amatika 46% – Valrhonas första veganska Grand Cru mjölkchoklad

    Reportage

    Dammann Frères vet hur te ska smaka

    Matnyttigt

    Valrhona SigNATURE

    Produktnyheter

    Nyheter från Salsus – tre nya ramenbuljonger

    Broschyrer och kataloger

    Werners Värld 2021

    Produktnyheter

    Nyhet – kolasås från Pärlans Konfektyr

    Matnyttigt

    Salsus bidrar till att höja smakerna i köket

    Produktnyheter

    Nyheter på Werners

    Matnyttigt

    Det vietnamesiska köket

    Matnyttigt

    Bygg en smakbrygga mellan maten och vinet

    Matnyttigt

    Det japanska köket

    Matnyttigt

    Kockar och konditorer ger 5 tips inom olika områden

    Matnyttigt

    Det koreanska köket

    Hållbarhet

    Hållbarhet driver parallella trender

    Matnyttigt

    Kardemumma är grunden i bullen

    Nyheter

    Risberg Import flyttar in till Werners Gourmetservice

    Hållbarhet

    Live Long – Valrhonas hållbarhetsprogram

    Reportage

    Vår älskade drake, dragon

    Matnyttigt

    Grönare grill

    Hållbarhet

    La Rose Noire – hållbarhetsarbete “Go Green”

    Tips

    Guide till exceptionell chokladprovning

    Matnyttigt

    Frågesport på Werners Instagram

    Omvärld

    Werners riktlinjer beträffande Corona/ Covid-19

    Matnyttigt

    Dekorera och servera med Werners färdiga desserter

    Matnyttigt

    Så gör du perfekt gelato – flerfaldig mästare tipsar!

    Pressmeddelande

    Årets Unga Kock 2020