Recept
43
recept
← Alla kategorier
Fågel

Av Werners Gourmetservice
Kryddstekt anka med lönnsirap, chilikrydda & torkade blommor

Av Fredrik Andersson
Anklever och karl-johansvampsskum

Av Fredrik Andersson
Bulgogianka med gouchang majonnäs, böngroddar, koriander och rostade sesamfrön

Av Kristin Åhlander
Pad Thai

Av Andreas Askling
Vietnamesisk kyckling Pho med med wontondumplings

Av Risberg
Koreansk friterad kyckling med Go-chu-jangsås

Av Kristin Åhlander
Ramen med ankfilé

Av Miguel Angel de la Cruz Garcia
"Plommonet" med anklever

Av Kristin Åhlander
Julrillette på anklårsconfit

Av Sosa
Shrimps & chicken crackers with plankton mayonnaise

Av Knùtur Kristjánsson
Ankleverterrin

Av Werners Gourmetservice
Ankleverterrin Selectos

Av Werners Gourmetservice
Stekt ankbröst med Yuzumajonnäs och sesamfrön

Av Werners Gourmetservice
Friterad risottokrokett med tryffelmajonnäs

Av Werners Gourmetservice
Svampmacka med ankrilette

Av Werners Gourmetservice
Ankrillettes med smak av hoisinsås och syrliga sesamfrön. Serveras med krispig råraka

Av Daniel Räms
Kryddstekt ankbröst med friterade kronärtskockor, och citronsyrade grönsaker

Av Guillem Corral
Foie gras & chocolate meteorites

Av Matlagerskan
Helstekt kyckling med tryffelsmör, fylld med vitlök, och smålök, serverad med rostad brysselkål och vindruvor

Av Magnus Persson
Ankleverterrin med glasrabarber, grön sparris, sötad oliv och pistagenöt

Av Matlagerskan
Anklevermousse med grönpeppar

Av Fredrik Andersson
Anklever och tryffelskum med lakrits och riven anklever

Av Anders Karlsson
Krispig anka, körsbär, morot och pistage

Av Morgan Giraud