Recept
 43
          recept
        
  
          ← Alla kategorier 
Fågel

Av Werners Gourmetservice
 Kryddstekt anka med lönnsirap, chilikrydda & torkade blommor

Av Fredrik Andersson
 Anklever och karl-johansvampsskum

Av Fredrik Andersson
 Bulgogianka med gouchang majonnäs, böngroddar, koriander och rostade sesamfrön

Av Kristin Åhlander
 Pad Thai

Av Andreas Askling
 Vietnamesisk kyckling Pho med med wontondumplings

Av Risberg
 Koreansk friterad kyckling med Go-chu-jangsås

Av Kristin Åhlander
 Ramen med ankfilé

Av Miguel Angel de la Cruz Garcia
 "Plommonet" med anklever

Av Kristin Åhlander
 Julrillette på anklårsconfit

Av Sosa
 Shrimps & chicken crackers with plankton mayonnaise

Av Knùtur Kristjánsson
 Ankleverterrin

Av Werners Gourmetservice
 Ankleverterrin Selectos

Av Werners Gourmetservice
 Stekt ankbröst med Yuzumajonnäs och sesamfrön

Av Werners Gourmetservice
 Friterad risottokrokett med tryffelmajonnäs

Av Werners Gourmetservice
 Svampmacka med ankrilette

Av Werners Gourmetservice
 Ankrillettes med smak av hoisinsås och syrliga sesamfrön. Serveras med krispig råraka

Av Daniel Räms
 Kryddstekt ankbröst med friterade kronärtskockor, och citronsyrade grönsaker

Av Guillem Corral
 Foie gras & chocolate meteorites

Av Matlagerskan
 Helstekt kyckling med tryffelsmör, fylld med vitlök, och smålök, serverad med rostad brysselkål och vindruvor

Av Magnus Persson
 Ankleverterrin med glasrabarber, grön sparris, sötad oliv och pistagenöt

Av Matlagerskan
 Anklevermousse med grönpeppar

Av Fredrik Andersson
 Anklever och tryffelskum med lakrits och riven anklever

Av Anders Karlsson
 Krispig anka, körsbär, morot och pistage

Av Morgan Giraud