Recept

    Vi har så många fantastiska kockar och konditorer runt omkring oss och vi är så glada att ni vill dela med er av era recept. Här har vi samlat en helt unik receptbank med recept från Sveriges främsta kockar och konditorer. Du hittar även recept från våra leverantörer såsom Valrhona, Dammann, Sosa och Sicoly. Om du vill dela med dig av dina recept får du gärna posta det på Instagram under #wernersrecept och tagga oss @wernersgourmetservice de bästa recepten lägger vi upp här på vår hemsida.

    99 recept
    Alla kategorier

    Fisk och skaldjur

    Vit sparris med yuzuhollandaise och löjrom
    Av Matlagerskan

    Vit sparris med yuzuhollandaise och löjrom

    Tarte flambee med löjrom, picklad silverlök & dillolja
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flambee med löjrom, picklad silverlök & dillolja

    Bakad torskrygg med ramslökskapris, ärtor, syltad svamp, löjrom och gräslöksmajonnäs
    Av Fredrik Andersson

    Bakad torskrygg med ramslökskapris, ärtor, syltad svamp, löjrom och gräslöksmajonnäs

    Ostron med rökt grädde, granskottsolja och dragon
    Av Fredrik Andersson

    Ostron med rökt grädde, granskottsolja och dragon

    Löjromspasta med pasta på dagsgammalt bröd, björkolja, lagrad ost och gräslök
    Av Fredrik Andersson

    Löjromspasta med pasta på dagsgammalt bröd, björkolja, lagrad ost och gräslök

    3 x vinägrett till ostron
    Av Kristin Åhlander

    3 x vinägrett till ostron

    Ramen ”Spicy” med chilistekta rödräkor, pak choi, böngroddar, koriander och sesamfrö
    Av Werners Gourmetservice

    Ramen ”Spicy” med chilistekta rödräkor, pak choi, böngroddar, koriander och sesamfrö

    ”Lobsterroll” med tryffelmajonnäs, smörgåskrasse & brioche
    Av Fredrik Andersson

    ”Lobsterroll” med tryffelmajonnäs, smörgåskrasse & brioche

    Grillad isbergssallad med kammussla, ostron och picklad jalapeño
    Av Louise Johansson

    Grillad isbergssallad med kammussla, ostron och picklad jalapeño

    Färska vietnamesiska vårrullar
    Av Kristin Åhlander

    Färska vietnamesiska vårrullar

    Krämig brännvinssill
    Av Stefan Karlsson

    Krämig brännvinssill

    Sanshogravad lax med sparrissallad i rispapper
    Av Matlagerskan

    Sanshogravad lax med sparrissallad i rispapper

    Trädgårdssallad med quinoa, misosotad lax och limemajo
    Av Matlagerskan

    Trädgårdssallad med quinoa, misosotad lax och limemajo

    Senapssill på Werners vis
    Av Kristin Åhlander

    Senapssill på Werners vis

    Fisksoppa med saffran
    Av Kristin Åhlander

    Fisksoppa med saffran

    Pocherat ägg med lutfisk, potatis och brynt smörhollandaise
    Av Daniel Räms

    Pocherat ägg med lutfisk, potatis och brynt smörhollandaise

    Ostron med jalapeños, fingerlime och Minus8-vinäger
    Av Louise Johansson

    Ostron med jalapeños, fingerlime och Minus8-vinäger

    Crabcake med yuzuemulsion, krispig sallad och grillad citron
    Av Kristoffer Augrell och Vincenzo Crisci

    Crabcake med yuzuemulsion, krispig sallad och grillad citron

    Inkokt piggvar med fänkål och oliver
    Av Werners Gourmetservice

    Inkokt piggvar med fänkål och oliver

    Löjromsnapoleon
    Av Werners Gourmetservice

    Löjromsnapoleon

    Råstekt hummer, picklad potatis, potatisglas, dragon, brynt smör, soja
    Av Tommy Eriksson

    Råstekt hummer, picklad potatis, potatisglas, dragon, brynt smör, soja

    Smörbakad torskrygg med consommé på tomat
    Av Alessio Fioriniello

    Smörbakad torskrygg med consommé på tomat

    Clarias, grillad isbergssallad, rökt löjromsmör
    Av Jesper Bogren

    Clarias, grillad isbergssallad, rökt löjromsmör

    ”Minus 8” by Etoile Restaurant
    Av Danny Falkeman och Jonas Lagerström

    ”Minus 8” by Etoile Restaurant