Recept
99
recept
← Alla kategorier
Fisk och skaldjur
Av Matlagerskan
Vit sparris med yuzuhollandaise och löjrom
Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med löjrom, picklad silverlök & dillolja
Av Fredrik Andersson
Bakad torskrygg med ramslökskapris, ärtor, syltad svamp, löjrom och gräslöksmajonnäs
Av Fredrik Andersson
Ostron med rökt grädde, granskottsolja och dragon
Av Fredrik Andersson
Löjromspasta med pasta på dagsgammalt bröd, björkolja, lagrad ost och gräslök
Av Kristin Åhlander
3 x vinägrett till ostron
Av Werners Gourmetservice
Ramen ”Spicy” med chilistekta rödräkor, pak choi, böngroddar, koriander och sesamfrö
Av Fredrik Andersson
”Lobsterroll” med tryffelmajonnäs, smörgåskrasse & brioche
Av Louise Johansson
Grillad isbergssallad med kammussla, ostron och picklad jalapeño
Av Kristin Åhlander
Färska vietnamesiska vårrullar
Av Stefan Karlsson
Krämig brännvinssill
Av Matlagerskan
Sanshogravad lax med sparrissallad i rispapper
Av Matlagerskan
Trädgårdssallad med quinoa, misosotad lax och limemajo
Av Kristin Åhlander
Senapssill på Werners vis
Av Kristin Åhlander
Fisksoppa med saffran
Av Daniel Räms
Pocherat ägg med lutfisk, potatis och brynt smörhollandaise
Av Louise Johansson
Ostron med jalapeños, fingerlime och Minus8-vinäger
Av Kristoffer Augrell och Vincenzo Crisci
Crabcake med yuzuemulsion, krispig sallad och grillad citron
Av Werners Gourmetservice
Inkokt piggvar med fänkål och oliver
Av Werners Gourmetservice
Löjromsnapoleon
Av Tommy Eriksson
Råstekt hummer, picklad potatis, potatisglas, dragon, brynt smör, soja
Av Alessio Fioriniello
Smörbakad torskrygg med consommé på tomat
Av Jesper Bogren
Clarias, grillad isbergssallad, rökt löjromsmör
Av Danny Falkeman och Jonas Lagerström