Recept
99
recept
← Alla kategorier
Fisk och skaldjur

Av Matlagerskan
Vit sparris med yuzuhollandaise och löjrom

Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med löjrom, picklad silverlök & dillolja

Av Fredrik Andersson
Bakad torskrygg med ramslökskapris, ärtor, syltad svamp, löjrom och gräslöksmajonnäs

Av Fredrik Andersson
Ostron med rökt grädde, granskottsolja och dragon

Av Fredrik Andersson
Löjromspasta med pasta på dagsgammalt bröd, björkolja, lagrad ost och gräslök

Av Kristin Åhlander
3 x vinägrett till ostron

Av Werners Gourmetservice
Ramen ”Spicy” med chilistekta rödräkor, pak choi, böngroddar, koriander och sesamfrö

Av Fredrik Andersson
”Lobsterroll” med tryffelmajonnäs, smörgåskrasse & brioche

Av Louise Johansson
Grillad isbergssallad med kammussla, ostron och picklad jalapeño

Av Kristin Åhlander
Färska vietnamesiska vårrullar

Av Stefan Karlsson
Krämig brännvinssill

Av Matlagerskan
Sanshogravad lax med sparrissallad i rispapper

Av Matlagerskan
Trädgårdssallad med quinoa, misosotad lax och limemajo

Av Kristin Åhlander
Senapssill på Werners vis

Av Kristin Åhlander
Fisksoppa med saffran

Av Daniel Räms
Pocherat ägg med lutfisk, potatis och brynt smörhollandaise

Av Louise Johansson
Ostron med jalapeños, fingerlime och Minus8-vinäger

Av Kristoffer Augrell och Vincenzo Crisci
Crabcake med yuzuemulsion, krispig sallad och grillad citron

Av Werners Gourmetservice
Inkokt piggvar med fänkål och oliver

Av Werners Gourmetservice
Löjromsnapoleon

Av Tommy Eriksson
Råstekt hummer, picklad potatis, potatisglas, dragon, brynt smör, soja

Av Alessio Fioriniello
Smörbakad torskrygg med consommé på tomat

Av Jesper Bogren
Clarias, grillad isbergssallad, rökt löjromsmör

Av Danny Falkeman och Jonas Lagerström