Recept
34
recept
← Alla kategorier
Asiatiskt
Av Fredrik Andersson
Löksoppa med röd miso, sesam, japanskt mjölkbröd med tryffel och anklever ”Yakiniku”
Av Fredrik Andersson
Stekt ankbröst ”five spice” med sesam och pankocrust, syrad kålrot, kålrotskräm med miso och anksås med sichuan och stjärnanis
Av Fredrik Andersson
Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza
Av Fredrik Andersson
Fiskbullar i gröncurrybuljong med ris, koriander och pak choi
Av Fredrik Andersson
Baskisk cheesecake med miso dulche the leche, læsøsalt, yuzukräm och rostad sesam
Av Kristin Åhlander
Sesamnudlar
Av Kristin Åhlander
Jordnötsnudlar
Av Kristin Åhlander
Kinesiska chilinudlar
Av Kristin Åhlander
Bönnudelsallad
Av Kristin Åhlander
Caviar med lardo ostkräm rökt tellycherripeppar och dashi
Av Kristin Åhlander
Krispig tofu med nudlar kimchi confiterad äggula och dashi
Av Matlagerskan
Ugnsbakad laxsida med honung och sriracha serveras med broccoli och en grön sriracha/koriandermajo
Av Matlagerskan
Vietnamesisk krispig sallad med Shiratakinudlar, räkor och sotad sallad samt het, syrlig dressing
Av Matlagerskan
Vitlöksfräst tofu och grönsaker på misopolenta – toppad med krispig chili olja
Av Matlagerskan
Vegansk Maputofu med ris
Av Matlagerskan
Baobuns med het jackfruit, wakame-slaw med sesam och rostade cashewnötter
Av Matlagerskan
Spicy ramen med kimchi, svamp, sesamstekta ägg och udonnudlar
Av Matlagerskan
Shoyu ramen med ingefärsglaserad majskyckling, sobanudlar, majs och thaibasilika
Av Matlagerskan
Misoramen Tan Tan style
Av Kristin Åhlander
Sticky Tofu
Av Kristin Åhlander
Brynt carpaccio med ponzusås, caviar och äggula
Av Werners Gourmetservice
Ramen ”Shoyu” med bakad rotselleri, rostad majs, svamp, vårlök och sobanudlar
Av Werners Gourmetservice
Ramen ”Miso” med sojapicklat ägg, kimchi, five spicekryddad tofu och udonnudlar
Av Werners Gourmetservice