278 recept
    Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn
    Av Matlagerskan

    Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn

    Pavlova med citron och kokos
    Av Fredrik Borgskog

    Pavlova med citron och kokos

    Jordgubbsbakelse
    Av Fredrik Borgskog

    Jordgubbsbakelse

    Hallon- och rabarberdessert, växtbaserad
    Av Fredrik Borgskog

    Hallon- och rabarberdessert, växtbaserad

    Hukambi tart
    Av Fredrik Borgskog

    Hukambi tart

    Baba au bi
    Av Fredrik Borgskog

    Baba au bi

    Friterad, pankopanerad fetaost med chilihonung serveras ört- och jordgubbssallad
    Av Matlagerskan

    Friterad, pankopanerad fetaost med chilihonung serveras ört- och jordgubbssallad

    Chokladmousse på silktofu
    Av Matlagerskan

    Chokladmousse på silktofu

    Pralin nyponkaramell, vegansk
    Av Annie Hesselstad

    Pralin nyponkaramell, vegansk

    Brownie med olivolja och ganache på Valrhonas Amatika 46%, vegansk
    Av Annie Hesselstad

    Brownie med olivolja och ganache på Valrhonas Amatika 46%, vegansk

    Opalys, gurka och sudachi
    Av David Vidal

    Opalys, gurka och sudachi

    Tårta med jordgubbar, rabarber, vit choklad och mandel
    Av Johan Heibert

    Tårta med jordgubbar, rabarber, vit choklad och mandel

    Orelysglass med kaffe och krossade kakaobönor
    Av Kristin Åhlander

    Orelysglass med kaffe och krossade kakaobönor

    Dulceyglass toppad med passionfruktskrisp och flingsalt
    Av Kristin Åhlander

    Dulceyglass toppad med passionfruktskrisp och flingsalt

    Salt karamell & vaniljganache
    Av Fredrik Borgskog

    Salt karamell & vaniljganache

    Vaniljsandwich
    Av Kristin Åhlander

    Vaniljsandwich

    Svart vinbär och mjölkchoklad
    Av Nathalié Teodorson

    Svart vinbär och mjölkchoklad

    Amatika/mandel/passion/havtorn, vegansk dessert
    Av Annie Hesselstad

    Amatika/mandel/passion/havtorn, vegansk dessert

    ”Hälsobar" med Valrhona Amatika 46%, vegansk
    Av Annie Hesselstad

    ”Hälsobar" med Valrhona Amatika 46%, vegansk

    Hallonglaze med Valrhona Inspiration
    Av Valrhona

    Hallonglaze med Valrhona Inspiration

    Burnt Basque Cheesecake med yuzu
    Av Matlagerskan

    Burnt Basque Cheesecake med yuzu

    Tarte flambee med mascarpone, hasselnötspraliné, rostade hasselnötter och inlagda körsbär
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flambee med mascarpone, hasselnötspraliné, rostade hasselnötter och inlagda körsbär

    Ingefärsglass med kolasås smaksatt med timutpeppar
    Av Werners Gourmetservice

    Ingefärsglass med kolasås smaksatt med timutpeppar

    Tarte med mousse på Amatika och Sicoly insert med hallon, VEGAN
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte med mousse på Amatika och Sicoly insert med hallon, VEGAN