Recept

    Vi har så många fantastiska kockar och konditorer runt omkring oss och vi är så glada att ni vill dela med er av era recept. Här har vi samlat en helt unik receptbank med recept från Sveriges främsta kockar och konditorer. Du hittar även recept från våra leverantörer såsom Valrhona, Dammann, Sosa och Sicoly. Om du vill dela med dig av dina recept får du gärna posta det på Instagram under #wernersrecept och tagga oss @wernersgourmetservice de bästa recepten lägger vi upp här på vår hemsida.

    150 recept
    Pralin nyponkaramell, vegansk
    Av Annie Hesselstad

    Pralin nyponkaramell, vegansk

    Kola smaksatt med brynt smör och älgört
    Av Fredrik Andersson

    Kola smaksatt med brynt smör och älgört

    Vit chokladostkaka med crumble av bröd, mandel och aprikos
    Av Kristin Åhlander

    Vit chokladostkaka med crumble av bröd, mandel och aprikos

    Dulceymousse med hasselnötssablé, kolasås och aprikos
    Av Kristin Åhlander

    Dulceymousse med hasselnötssablé, kolasås och aprikos

    Guanajacremeux med portvinskokta körsbär och mandelkaka
    Av Kristin Åhlander

    Guanajacremeux med portvinskokta körsbär och mandelkaka

    Strawberry swirl
    Av Sara Nilsson

    Strawberry swirl

    Mörk chokladtryffel med cognac
    Av Werners Gourmetservice

    Mörk chokladtryffel med cognac

    Lakrits rocky road x 3
    Av Kristin Åhlander

    Lakrits rocky road x 3

    Skuren blodapelsinmarmelad – Patê a fruit
    Av Kristin Åhlander

    Skuren blodapelsinmarmelad – Patê a fruit

    Vaniljfudge med Valrhona Ivoire
    Av Werners Gourmetservice

    Vaniljfudge med Valrhona Ivoire

    Kalamansi, cocos, mango, sesam
    Av Martin Cederfall

    Kalamansi, cocos, mango, sesam

    Choklad i härlig kombination
    Av Emma Andrée Klingwall

    Choklad i härlig kombination

    Strawberry and thyme pâte a fruit
    Av Sosa

    Strawberry and thyme pâte a fruit

    Dessert med fänkål från Åhus, dinkel och glass på filbunke
    Av Martin Hansen

    Dessert med fänkål från Åhus, dinkel och glass på filbunke

    Ankleverterrin
    Av Knùtur Kristjánsson

    Ankleverterrin

    Crabcake med yuzuemulsion, krispig sallad och grillad citron
    Av Kristoffer Augrell och Vincenzo Crisci

    Crabcake med yuzuemulsion, krispig sallad och grillad citron

    Vaniljtårta med hallon och choklad
    Av Rebecca Mårtensson Almén

    Vaniljtårta med hallon och choklad

    Vaniljpannacotta med X58 pektin
    Av Caroline Gergi och Nikko Toledo

    Vaniljpannacotta med X58 pektin

    Key lime tartelett med Acaoba chokladkräm
    Av Gregory Gosse och Linn Johansson

    Key lime tartelett med Acaoba chokladkräm

    Råstekt hummer, picklad potatis, potatisglas, dragon, brynt smör, soja
    Av Tommy Eriksson

    Råstekt hummer, picklad potatis, potatisglas, dragon, brynt smör, soja

    Pekannötskrokant
    Av Andreas Brettmark

    Pekannötskrokant

    Varmt rotselleriskum med tryffel, bitter choklad och kanderad rotselleri
    Av Simon Quartey

    Varmt rotselleriskum med tryffel, bitter choklad och kanderad rotselleri

    Smörbakad torskrygg med consommé på tomat
    Av Alessio Fioriniello

    Smörbakad torskrygg med consommé på tomat

    Clarias, grillad isbergssallad, rökt löjromsmör
    Av Jesper Bogren

    Clarias, grillad isbergssallad, rökt löjromsmör