Recept
175
recept
← Alla kategorier
Smått och gott

Av Matlagerskan
Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

Av Matlagerskan
Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage

Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat

Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs

Av Kristin Åhlander
Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor

Av Kristin Åhlander
Sommarsallad

Av Kristin Åhlander
Chilisill

Av Kristin Åhlander
Peppar- och citrussill

Av Kristin Åhlander
Werners pepparsill

Av Kristin Åhlander
Nuoc cham - vietnamesisk dippsås

Av Kristin Åhlander
Silkestofu med mango och vegansk fisksås

Av Kristin Åhlander
Couscoussallad med grön sriracha och mandel

Av Kristin Åhlander
Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger

Av Kristin Åhlander
Bulgursallad med Werners smaker

Av Kristin Åhlander
Mangosallad med burrata och basilika

Av Fredrik Borgskog
Hummerchips

Av Matlagerskan
Friterad, pankopanerad fetaost med chilihonung serveras ört- och jordgubbssallad

Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med rökt renkött, granskottsolja, inlagda granskott och lagrad ost

Av Kristin Åhlander
Grön couscoussallad med Moghrabieh

Av Annie Hesselstad
”Hälsobar" med Valrhona Amatika 46%, vegansk

Av Werners Gourmetservice
Jalapenomajonnäs med dragon

Av Werners Gourmetservice
Tomat och dragonsallad

Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med löjrom, picklad silverlök & dillolja

Av Werners Gourmetservice