Recept

    Vi har så många fantastiska kockar och konditorer runt omkring oss och vi är så glada att ni vill dela med er av era recept. Här har vi samlat en helt unik receptbank med recept från Sveriges främsta kockar och konditorer. Du hittar även recept från våra leverantörer såsom Valrhona, Dammann, Sosa och Sicoly. Om du vill dela med dig av dina recept får du gärna posta det på Instagram under #wernersrecept och tagga oss @wernersgourmetservice de bästa recepten lägger vi upp här på vår hemsida.

    131 recept
    Tomat och dragonsallad
    Av Werners Gourmetservice

    Tomat och dragonsallad

    Sallad på grillad kål med hyvlad fänkål, salade krydda och vispat smör smaksatt med sambal badjak
    Av Werners Gourmetservice

    Sallad på grillad kål med hyvlad fänkål, salade krydda och vispat smör smaksatt med sambal badjak

    Tartelett med granbarrssylt, inkokt silverlök, kräm på lagrad ost & kål marinerad i granskottsolja
    Av Fredrik Andersson

    Tartelett med granbarrssylt, inkokt silverlök, kräm på lagrad ost & kål marinerad i granskottsolja

    Rotfruktschips med Läsosalt
    Av Kristin Åhlander

    Rotfruktschips med Läsosalt

    Sommarkaka
    Av Annie Lundin

    Sommarkaka

    Ängamat och örter
    Av Christofer Johansson

    Ängamat och örter

    Örtsorbet
    Av Kocklandslaget

    Örtsorbet

    Färska vietnamesiska vårrullar
    Av Kristin Åhlander

    Färska vietnamesiska vårrullar

    Halloumi- och nektarinsallad med Moghrabieh-couscous (pärlcouscous) och citrusdressing
    Av Matlagerskan

    Halloumi- och nektarinsallad med Moghrabieh-couscous (pärlcouscous) och citrusdressing

    Sötpommes med kryddig ketchup
    Av Kristin Åhlander

    Sötpommes med kryddig ketchup

    Hallonmousse - växtbaserad
    Av Jesper Johansson

    Hallonmousse - växtbaserad

    Veganinspiration Jordgubb och rabarbermousse
    Av Sara Nilsson

    Veganinspiration Jordgubb och rabarbermousse

    Varmt rotselleriskum med tryffel, bitter choklad och kanderad rotselleri
    Av Simon Quartey

    Varmt rotselleriskum med tryffel, bitter choklad och kanderad rotselleri

    Semitorkade ”Mango” rödbetor
    Av Martin Moses

    Semitorkade ”Mango” rödbetor

    Lätt och luftig växtbaserad mousse
    Av Louise Svensson och Emma Wallén

    Lätt och luftig växtbaserad mousse

    Belugalinssallad med pistagepesto och kapris
    Av Kristin Åhlander

    Belugalinssallad med pistagepesto och kapris

    Grillad majs med rökig chufa
    Av Kristin Åhlander

    Grillad majs med rökig chufa

    Grillad rotselleri med hasselnötsmajonnäs och parmesan
    Av Kristin Åhlander

    Grillad rotselleri med hasselnötsmajonnäs och parmesan

    Pistagepesto med grillad citron
    Av Kristin Åhlander

    Pistagepesto med grillad citron

    Grillat tryffelbröd och murkeltapenade
    Av Kristin Åhlander

    Grillat tryffelbröd och murkeltapenade

    Grillad macka med puylinscrème och halloumi
    Av Kristin Åhlander

    Grillad macka med puylinscrème och halloumi

    Majonnäs, grundrecept med 3 smaksättningar
    Av Kristin Åhlander

    Majonnäs, grundrecept med 3 smaksättningar

    Morotsbea, vegansk
    Av Kristin Åhlander

    Morotsbea, vegansk

    Grillad tomatsoppa
    Av Dosa Ivanov

    Grillad tomatsoppa