Recept
164
recept
← Alla kategorier
Förrätt
Av Werners Gourmetservice
Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage
Av Werners Gourmetservice
Rapsconfiterad röding med dillbröd
Av Werners Gourmetservice
Ankleverterrine med vinägerrussin och sesam
Av Werners Gourmetservice
Crudo på gös med crème double och Bouteville fumé
Av Werners Gourmetservice
Burrata med tomat, olivolja och balsamvinäger
Av Werners Gourmetservice
Veganska bao buns
Av Werners Gourmetservice
Peking bao buns med ankrillete och hoisinsås
Av Werners Gourmetservice
Tarte flamé ”chevre chaud” med hallonhonung och picklade rödbetor
Av Werners Gourmetservice
Tarte flamé med färsk tryffel, rostade hasselnötter och parmesan
Av Werners Gourmetservice
Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter
Av Werners Gourmetservice
Potatisvåffla med löjrom och creme fraiche samt sesamkål och sidfläsk
Av Fredrik Andersson
Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza
Av Matlagerskan
Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver
Av Matlagerskan
Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac
Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat
Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs
Av Kristin Åhlander
Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor
Av Fredrik Andersson
Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter
Av Kristin Åhlander
Hummersoppa
Av Kristin Åhlander
Sommarsallad
Av Kristin Åhlander
Nuoc cham - vietnamesisk dippsås
Av Kristin Åhlander
Silkestofu med mango och vegansk fisksås
Av Kristin Åhlander
Couscoussallad med grön sriracha och mandel
Av Kristin Åhlander