164 recept
    Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage
    Av Werners Gourmetservice

    Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage

    Rapsconfiterad röding med dillbröd
    Av Werners Gourmetservice

    Rapsconfiterad röding med dillbröd

    Ankleverterrine med vinägerrussin och sesam
    Av Werners Gourmetservice

    Ankleverterrine med vinägerrussin och sesam

    Crudo på gös med crème double och Bouteville fumé
    Av Werners Gourmetservice

    Crudo på gös med crème double och Bouteville fumé

    Burrata med tomat, olivolja och balsamvinäger
    Av Werners Gourmetservice

    Burrata med tomat, olivolja och balsamvinäger

    Veganska bao buns
    Av Werners Gourmetservice

    Veganska bao buns

    Peking bao buns med ankrillete och hoisinsås
    Av Werners Gourmetservice

    Peking bao buns med ankrillete och hoisinsås

    Tarte flamé ”chevre chaud” med hallonhonung och picklade rödbetor
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flamé ”chevre chaud” med hallonhonung och picklade rödbetor

    Tarte flamé med färsk tryffel, rostade hasselnötter och parmesan
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flamé med färsk tryffel, rostade hasselnötter och parmesan

    Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter

    Potatisvåffla med löjrom och creme fraiche samt sesamkål och sidfläsk
    Av Werners Gourmetservice

    Potatisvåffla med löjrom och creme fraiche samt sesamkål och sidfläsk

    Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza
    Av Fredrik Andersson

    Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza

    Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver
    Av Matlagerskan

    Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

    Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac
    Av Matlagerskan

    Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac

    Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat
    Av Kristin Åhlander

    Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat

    Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs
    Av Kristin Åhlander

    Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs

    Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor
    Av Kristin Åhlander

    Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor

    Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter
    Av Fredrik Andersson

    Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter

    Hummersoppa
    Av Kristin Åhlander

    Hummersoppa

    Sommarsallad
    Av Kristin Åhlander

    Sommarsallad

    Nuoc cham - vietnamesisk dippsås
    Av Kristin Åhlander

    Nuoc cham - vietnamesisk dippsås

    Silkestofu med mango och vegansk fisksås
    Av Kristin Åhlander

    Silkestofu med mango och vegansk fisksås

    Couscoussallad med grön sriracha och mandel
    Av Kristin Åhlander

    Couscoussallad med grön sriracha och mandel

    Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger
    Av Kristin Åhlander

    Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger