146 recept
    Nuoc cham - vietnamesisk dippsås
    Av Kristin Åhlander

    Nuoc cham - vietnamesisk dippsås

    Silkestofu med mango och vegansk fisksås
    Av Kristin Åhlander

    Silkestofu med mango och vegansk fisksås

    Couscoussallad med grön srirascha och mandel
    Av Kristin Åhlander

    Couscoussallad med grön srirascha och mandel

    Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger
    Av Kristin Åhlander

    Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger

    Mangosallad med burrata och basilika
    Av Kristin Åhlander

    Mangosallad med burrata och basilika

    Hummerchips
    Av Fredrik Borgskog

    Hummerchips

    Caviar med lardo ostkräm rökt tellycherripeppar och dashi
    Av Kristin Åhlander

    Caviar med lardo ostkräm rökt tellycherripeppar och dashi

    Krispig tofu med nudlar kimchi confiterad äggula och dashi
    Av Kristin Åhlander

    Krispig tofu med nudlar kimchi confiterad äggula och dashi

    Hummersoppa
    Av Kristin Åhlander

    Hummersoppa

    Friterad, pankopanerad fetaost med chilihonung serveras ört- och jordgubbssallad
    Av Matlagerskan

    Friterad, pankopanerad fetaost med chilihonung serveras ört- och jordgubbssallad

    Tarte flambee med rökt renkött, granskottsolja, inlagda granskott och lagrad ost
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flambee med rökt renkött, granskottsolja, inlagda granskott och lagrad ost

    Caviar med smörkokt silverlök, 6 minutersägg och potatischips
    Av Kristin Åhlander

    Caviar med smörkokt silverlök, 6 minutersägg och potatischips

    Brynt carpaccio med ponzusås, caviar och äggula
    Av Kristin Åhlander

    Brynt carpaccio med ponzusås, caviar och äggula

    Vit sparris med yuzuhollandaise och löjrom
    Av Matlagerskan

    Vit sparris med yuzuhollandaise och löjrom

    Tomat och dragonsallad
    Av Werners Gourmetservice

    Tomat och dragonsallad

    Tarte flambee med löjrom, picklad silverlök & dillolja
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flambee med löjrom, picklad silverlök & dillolja

    Tarte flambee med mortadella, burrata, olivolja & rucola
    Av Werners Gourmetservice

    Tarte flambee med mortadella, burrata, olivolja & rucola

    Tartelett med granbarrssylt, inkokt silverlök, kräm på lagrad ost & kål marinerad i granskottsolja
    Av Fredrik Andersson

    Tartelett med granbarrssylt, inkokt silverlök, kräm på lagrad ost & kål marinerad i granskottsolja

    Bakad torskrygg med ramslökskapris, ärtor, syltad svamp, löjrom och gräslöksmajonnäs
    Av Fredrik Andersson

    Bakad torskrygg med ramslökskapris, ärtor, syltad svamp, löjrom och gräslöksmajonnäs

    Ostron med rökt grädde, granskottsolja och dragon
    Av Fredrik Andersson

    Ostron med rökt grädde, granskottsolja och dragon

    3 x vinägrett till ostron
    Av Kristin Åhlander

    3 x vinägrett till ostron

    Rotfruktschips med Läsosalt
    Av Kristin Åhlander

    Rotfruktschips med Läsosalt

    Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter
    Av Fredrik Andersson

    Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter

    Bulgogianka med gouchang majonnäs, böngroddar, koriander och rostade sesamfrön
    Av Fredrik Andersson

    Bulgogianka med gouchang majonnäs, böngroddar, koriander och rostade sesamfrön