Recept
165
recept
← Alla kategorier
Förrätt

Av Werners Gourmetservice
Gravad lax med gochugaru och fermenterad kampot, kräftolja och vinägerlök

Av Werners Gourmetservice
Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage

Av Werners Gourmetservice
Rapsconfiterad röding med dillbröd

Av Werners Gourmetservice
Ankleverterrine med vinägerrussin och sesam

Av Werners Gourmetservice
Crudo på gös med crème double och Bouteville fumé

Av Werners Gourmetservice
Burrata med tomat, olivolja och balsamvinäger

Av Werners Gourmetservice
Veganska bao buns

Av Werners Gourmetservice
Peking bao buns med ankrillete och hoisinsås

Av Werners Gourmetservice
Tarte flamé ”chevre chaud” med hallonhonung och picklade rödbetor

Av Werners Gourmetservice
Tarte flamé med färsk tryffel, rostade hasselnötter och parmesan

Av Werners Gourmetservice
Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter

Av Werners Gourmetservice
Potatisvåffla med löjrom och creme fraiche samt sesamkål och sidfläsk

Av Fredrik Andersson
Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza

Av Matlagerskan
Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

Av Matlagerskan
Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac

Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat

Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs

Av Kristin Åhlander
Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor

Av Fredrik Andersson
Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter

Av Kristin Åhlander
Hummersoppa

Av Kristin Åhlander
Sommarsallad

Av Kristin Åhlander
Nuoc cham - vietnamesisk dippsås

Av Kristin Åhlander
Silkestofu med mango och vegansk fisksås

Av Kristin Åhlander