209 recept
    Löksoppa med röd miso, sesam, japanskt mjölkbröd med tryffel och anklever ”Yakiniku”
    Av Fredrik Andersson

    Löksoppa med röd miso, sesam, japanskt mjölkbröd med tryffel och anklever ”Yakiniku”

    Stekt ankbröst ”five spice” med sesam och pankocrust, syrad kålrot, kålrotskräm med miso och anksås med sichuan och stjärnanis
    Av Fredrik Andersson

    Stekt ankbröst ”five spice” med sesam och pankocrust, syrad kålrot, kålrotskräm med miso och anksås med sichuan och stjärnanis

    Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza
    Av Fredrik Andersson

    Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza

    Fiskbullar i gröncurrybuljong med ris, koriander och pak choi
    Av Fredrik Andersson

    Fiskbullar i gröncurrybuljong med ris, koriander och pak choi

    Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood
    Av Matlagerskan

    Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood

    Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger
    Av Matlagerskan

    Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger

    Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage
    Av Matlagerskan

    Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage

    Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom
    Av Matlagerskan

    Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom

    Sesamnudlar
    Av Kristin Åhlander

    Sesamnudlar

    Jordnötsnudlar
    Av Kristin Åhlander

    Jordnötsnudlar

    Kinesiska chilinudlar
    Av Kristin Åhlander

    Kinesiska chilinudlar

    Risotto med smak av karljohanssvamp
    Av Kristin Åhlander

    Risotto med smak av karljohanssvamp

    Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat
    Av Kristin Åhlander

    Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat

    Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs
    Av Kristin Åhlander

    Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs

    Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor
    Av Kristin Åhlander

    Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor

    Hummersoppa
    Av Kristin Åhlander

    Hummersoppa

    Cacio e pepe
    Av Kristin Åhlander

    Cacio e pepe

    Bönnudelsallad
    Av Kristin Åhlander

    Bönnudelsallad

    Sommarsallad
    Av Kristin Åhlander

    Sommarsallad

    Silkestofu med mango och vegansk fisksås
    Av Kristin Åhlander

    Silkestofu med mango och vegansk fisksås

    Couscoussallad med grön sriracha och mandel
    Av Kristin Åhlander

    Couscoussallad med grön sriracha och mandel

    Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger
    Av Kristin Åhlander

    Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger

    Bulgursallad med Werners smaker
    Av Kristin Åhlander

    Bulgursallad med Werners smaker

    Torsk med vårlöksolivolja och  yuzu kosho
    Av Kristin Åhlander

    Torsk med vårlöksolivolja och yuzu kosho