Recept
214
recept
← Alla kategorier
Huvudrätt

Av Werners Gourmetservice
Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage

Av Werners Gourmetservice
Crudo på gös med crème double och Bouteville fumé

Av Werners Gourmetservice
Veganska bao buns

Av Werners Gourmetservice
Peking bao buns med ankrillete och hoisinsås

Av Werners Gourmetservice
Bao buns med fläsksida och jalapeño

Av Fredrik Andersson
Löksoppa med röd miso, sesam, japanskt mjölkbröd med tryffel och anklever ”Yakiniku”

Av Fredrik Andersson
Stekt ankbröst ”five spice” med sesam och pankocrust, syrad kålrot, kålrotskräm med miso och anksås med sichuan och stjärnanis

Av Fredrik Andersson
Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza

Av Fredrik Andersson
Fiskbullar i gröncurrybuljong med ris, koriander och pak choi

Av Matlagerskan
Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood

Av Matlagerskan
Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger

Av Matlagerskan
Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage

Av Matlagerskan
Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom

Av Kristin Åhlander
Sesamnudlar

Av Kristin Åhlander
Jordnötsnudlar

Av Kristin Åhlander
Kinesiska chilinudlar

Av Kristin Åhlander
Risotto med smak av karljohanssvamp

Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat

Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs

Av Kristin Åhlander
Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor

Av Kristin Åhlander
Hummersoppa

Av Kristin Åhlander
Cacio e pepe

Av Kristin Åhlander
Bönnudelsallad

Av Kristin Åhlander