Recept
209
recept
← Alla kategorier
Huvudrätt
Av Fredrik Andersson
Löksoppa med röd miso, sesam, japanskt mjölkbröd med tryffel och anklever ”Yakiniku”
Av Fredrik Andersson
Stekt ankbröst ”five spice” med sesam och pankocrust, syrad kålrot, kålrotskräm med miso och anksås med sichuan och stjärnanis
Av Fredrik Andersson
Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza
Av Fredrik Andersson
Fiskbullar i gröncurrybuljong med ris, koriander och pak choi
Av Matlagerskan
Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood
Av Matlagerskan
Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger
Av Matlagerskan
Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage
Av Matlagerskan
Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom
Av Kristin Åhlander
Sesamnudlar
Av Kristin Åhlander
Jordnötsnudlar
Av Kristin Åhlander
Kinesiska chilinudlar
Av Kristin Åhlander
Risotto med smak av karljohanssvamp
Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat
Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs
Av Kristin Åhlander
Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor
Av Kristin Åhlander
Hummersoppa
Av Kristin Åhlander
Cacio e pepe
Av Kristin Åhlander
Bönnudelsallad
Av Kristin Åhlander
Sommarsallad
Av Kristin Åhlander
Silkestofu med mango och vegansk fisksås
Av Kristin Åhlander
Couscoussallad med grön sriracha och mandel
Av Kristin Åhlander
Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger
Av Kristin Åhlander
Bulgursallad med Werners smaker
Av Kristin Åhlander