Recept
64
recept
← Alla kategorier
Jul & Nyår

Av Matlagerskan
Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn

Av Matlagerskan
Rooibos de Noel-pannacotta med rostad vit choklad och hasselnötter

Av Matlagerskan
Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

Av Matlagerskan
Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac

Av Matlagerskan
Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood

Av Matlagerskan
Voatsaperifery- och rödbetsgravad lax med granbarrsylt på fröknäcke

Av Matlagerskan
Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger

Av Matlagerskan
Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage

Av Matlagerskan
Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom

Av Matlagerskan
Panko- och cidervinägersenap griljerad skinka med gransblomsdressing på rågbröd

Av Fredrik Andersson
Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter

Av Kristin Åhlander
Chilisill

Av Kristin Åhlander
Peppar- och citrussill

Av Kristin Åhlander
Werners pepparsill

Av Kristin Åhlander
Caviar med smörkokt silverlök, 6 minutersägg och potatischips

Av Kristin Åhlander
3 x vinägrett till ostron

Av Kristin Åhlander
Rotfruktschips med Läsosalt

Av Kristin Åhlander
Veganskt och glutenfritt fikonbröd

Av Fredrik Andersson
”Lobsterroll” med tryffelmajonnäs, smörgåskrasse & brioche

Av Stefan Karlsson
Krämig brännvinssill

Av Kristin Åhlander
Lakrits rocky road x 3

Av Kristin Åhlander
Julrillette på anklårsconfit

Av Kristin Åhlander
Tryffelpasta

Av Kristin Åhlander