77 recept
    Gravad lax med gochugaru och fermenterad kampot, kräftolja och vinägerlök
    Av Werners Gourmetservice

    Gravad lax med gochugaru och fermenterad kampot, kräftolja och vinägerlök

    Brysselkålskimchi
    Av Werners Gourmetservice

    Brysselkålskimchi

    Kimchisill med rött äpple
    Av Werners Gourmetservice

    Kimchisill med rött äpple

    Kryddsill ”five spice”
    Av Werners Gourmetservice

    Kryddsill ”five spice”

    Wasabisill
    Av Werners Gourmetservice

    Wasabisill

    Pralin med Valrhona Manjari och inspiration passion

    Pralin med Valrhona Manjari och inspiration passion

    Chokladglass med Valrhona Hukambi 53%
    Av Werners Gourmetservice

    Chokladglass med Valrhona Hukambi 53%

    Sesamknäck
    Av Werners Gourmetservice

    Sesamknäck

    Misokola med kalamansi
    Av Werners Gourmetservice

    Misokola med kalamansi

    Pate de fruit på svartvinbär och yuzu
    Av Werners Gourmetservice

    Pate de fruit på svartvinbär och yuzu

    Skuren ganache med kryddte och espilette
    Av Werners Gourmetservice

    Skuren ganache med kryddte och espilette

    Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage
    Av Werners Gourmetservice

    Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage

    Ankleverterrine med vinägerrussin och sesam
    Av Werners Gourmetservice

    Ankleverterrine med vinägerrussin och sesam

    Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn
    Av Matlagerskan

    Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn

    Rooibos de Noel-pannacotta med rostad vit choklad och hasselnötter
    Av Matlagerskan

    Rooibos de Noel-pannacotta med rostad vit choklad och hasselnötter

    Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver
    Av Matlagerskan

    Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

    Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac
    Av Matlagerskan

    Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac

    Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood
    Av Matlagerskan

    Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood

    Voatsaperifery- och rödbetsgravad lax med granbarrsylt på fröknäcke
    Av Matlagerskan

    Voatsaperifery- och rödbetsgravad lax med granbarrsylt på fröknäcke

    Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger
    Av Matlagerskan

    Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger

    Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage
    Av Matlagerskan

    Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage

    Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom
    Av Matlagerskan

    Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom

    Panko- och cidervinägersenap griljerad skinka med gransblomsdressing på rågbröd
    Av Matlagerskan

    Panko- och cidervinägersenap griljerad skinka med gransblomsdressing på rågbröd

    Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter
    Av Fredrik Andersson

    Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter