Recept
66
recept
← Alla kategorier
Kött

Av Fredrik Andersson
Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter

Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med rökt renkött, granskottsolja, inlagda granskott och lagrad ost

Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med mortadella, burrata, olivolja & rucola

Av Magnus Albrektsson
Kokt kalvtunga

Av Sebastian Larsson
Carpaccio med körvelemulsion och tryffel

Av Werners Gourmetservice
Biff med kryddsmör

Av Matlagerskan
Lyxig silkeslen äggcreme med tryffel, rökigt crisp, Tegelost och riven, gravad äggula

Av Stefan Ekengren
Isterband

Av Markus Franke
Skånsk grisrygg, syrlig sockerbeta, svartkål, äpplesky

Av Werners Gourmetservice
Lammragu med vita bönor, fänkål och tomat

Av Werners Gourmetservice
Kalventrecôte med polenta, rotselleri och trumpetsvamp

Av Matlagerskan
Högrevstacos med sötpotatis, tryffelsalsa och stekta vaktelägg

Av Mattias Wahlin
Lammtartar med saltbakade rödbetor

Av Rory Field
Ramslök, märg och löjrom

Av Christoffer Rosén
Eldad lammtartar

Av Fredrik Andersson
Kryddsky

Av Eric Licke
Lammkorv med picklade senapsfrö, kirskål och pistage

Av Daniel Jogmar
Friterad kalvbräss med hasselnötter, curry och aprikos

Av Petter Danielsson
Japansk råbiff med säsongens sallad

Av Werners Gourmetservice
Lammracks med chiligremolata och rödvinsås

Av Henrik Nordin
Lingongrillat

Av Fredrik Andersson
Kalv med varianter på kål, äpple och dragon

Av Robert Maglia
Due Crudo

Av Martin Steen