Recept
66
recept
← Alla kategorier
Kött
Av Fredrik Andersson
Råbiff med dijonnaise, syrad silverlök & svamp samt hasselnötter
Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med rökt renkött, granskottsolja, inlagda granskott och lagrad ost
Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med mortadella, burrata, olivolja & rucola
Av Magnus Albrektsson
Kokt kalvtunga
Av Sebastian Larsson
Carpaccio med körvelemulsion och tryffel
Av Werners Gourmetservice
Biff med kryddsmör
Av Matlagerskan
Lyxig silkeslen äggcreme med tryffel, rökigt crisp, Tegelost och riven, gravad äggula
Av Stefan Ekengren
Isterband
Av Markus Franke
Skånsk grisrygg, syrlig sockerbeta, svartkål, äpplesky
Av Werners Gourmetservice
Lammragu med vita bönor, fänkål och tomat
Av Werners Gourmetservice
Kalventrecôte med polenta, rotselleri och trumpetsvamp
Av Matlagerskan
Högrevstacos med sötpotatis, tryffelsalsa och stekta vaktelägg
Av Mattias Wahlin
Lammtartar med saltbakade rödbetor
Av Rory Field
Ramslök, märg och löjrom
Av Christoffer Rosén
Eldad lammtartar
Av Fredrik Andersson
Kryddsky
Av Eric Licke
Lammkorv med picklade senapsfrö, kirskål och pistage
Av Daniel Jogmar
Friterad kalvbräss med hasselnötter, curry och aprikos
Av Petter Danielsson
Japansk råbiff med säsongens sallad
Av Werners Gourmetservice
Lammracks med chiligremolata och rödvinsås
Av Henrik Nordin
Lingongrillat
Av Fredrik Andersson
Kalv med varianter på kål, äpple och dragon
Av Robert Maglia
Due Crudo
Av Martin Steen